Autumn and Winter Specials

A selection of the products we have designed to wear during the colder days of the year.
Filter
Diane DE1406 Acrylic Dark Purple
This is the cap Diane, made by Lookhatme.Due to the low back and spacious fabric, the cap offers good coverage of your hairline and the cap ends low in the neck and can get over your ears.The cap is made of cotton on the inside and is very comfortable on the skin. The outside of the cap is made of acrylic fabric.This Diane with acrylic on the outside is better suitable to be worn on the colder days of the year.

€57.00*
Diane DE866 Acrylic Dark Brown
This is the cap Diane, made by Lookhatme. Due to the low back and spacious fabric, the cap offers good coverage of your hairline and the cap ends low in the neck and can get over your ears. Suitable for wearing during the colder days of the year.

€57.00*
Eva EV1280
Dit is de baret Eva. Een wollen baret gevoerd met een binnenmutsje gemaakt van Thermo°Cool™. Comfortabel om te dragen en met een leuke uitstraling.

€50.00*
Sasha K212 Purple (Acrylic)
Protect yourself against the cold with this fun chemo hat Sasha from Lookhatme, ideal for walks in colder weather or cooler days. Made of acrylic, nylon and polyester, perfect for the fresh air of autumn, winter or a cool spring evening. The mix of colors gives you a trendy look and also ensures a feminine appearance. Standard size, suitable for the colder months of the year.

€45.00*
Zoe Orange Red
Zoe Orange Red

€50.00*
Zoe Red Orange
Ook voor de koudere dagen in het jaar heeft Lookhatme hoofdbedekkingen ontworpen. Zoals dit mutsje Zoë Red Orange. De Zoë is voorzien van een voering gemaakt van Thermo°Cool™ en een warme buitenzijde van voornamelijke wol. Hierdoor is het heerlijk warm op koudere dagen maar door de Thermo°Cool™ is er ook vocht- en warmteregulering. Door de combinatie van materialen en de eigenschappen van de stof van de voering is deze Zoë Red Orange een aangenaam mutsje om te dragen. Geschikt voor een hoofdomtrek van 50 cm tot 58 cm.Het mutsje kan gedragen worden als chemo muts en Alopecia muts. Daarnaast is het ook een heerlijke muts voor de koudere dagen als het niet nodig hebt voor de eerder genoemde redenen. Kortom een echte aanwinst voor bijna iedere vrouw. Een stijlvol hoedje met een vrouwelijke elegantie waardoor je er stralend uitziet!

€50.00*
Zoe Z978
Ook voor de koudere dagen in het jaar heeft Lookhatme hoofdbedekkingen ontworpen. Zoals dit mutsje Zoë Z978.De Zoë Z978 is voorzien van een voering gemaakt van Thermo°Cool™ en een warme buitenzijde van voornamelijke wol. Hierdoor is het heerlijk warm op koudere dagen maar door de Thermo°Cool™ is er ook vocht- en warmteregulering. Door de combinatie van materialen en de eigenschappen van de stof van de voering is deze Zoë een aangenaam mutsje om te dragen. Geschikt voor een hoofdomtrek van 50 cm tot 58 cm.Het mutsje kan gedragen worden als chemo muts en Alopecia muts. Daarnaast is het ook een heerlijke muts voor de koudere dagen als het niet nodig hebt voor de eerder genoemde redenen. Kortom een echte aanwinst voor bijna iedere vrouw. Een stijlvol hoedje met een vrouwelijke elegantie waardoor je er stralend uitziet!

€50.00*